Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Grillgubbar\"

Ja det är han
min egen grillgubbe

nu mitt i natten
23.14

står han där på altanen
och grillar korv

till barnen
och sig själv

jag ler och njuter
åt denna lust att behaga

även om det är
just det lilla

min grillgubbe är \"alltid redo\"
hoppas att han är det
även när barnen somnat...*ler*


/Cis




Fri vers av Cis72
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-07-22 23:21



Bookmark and Share


    Agneta VIP
ojdå... förväntningen är stor.. :) berätta hur det gick i nästa text... hihi
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Cis72