Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill...

Jag vill hjälpa
vad skall jag göra

jag kan inte kriga och slåss
jag har inga miljoner att skänka

jag har ingen medicin att ge
och inte just den kunskap som behövs

men

ett hjärta stort att hjälpa
ett tak över mitt huvud
en extra plats vid mitt bord
en extra plats för att sova

jag vill hjälpa
vad skall jag göra

...Libanons alla barn.....

/Cis




Fri vers av Cis72
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-07-22 23:29



Bookmark and Share


    Agneta VIP
ja... visst har vi plats.. och många gånger önskar man att man kunde hjälpa på detta vis. Men det finns andra sätt... bra skrivet som tar upp den naturliga medmänkligheten... den som borde finnas överallt.
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Cis72