Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blomman

Det var en gång i en tidigt vår en blomma kom.
Den blomman genom kylan kom.
Trots kylan kryper fram ifatt,
Den blomman är solens genomgång
från vinters dröm till sommars natt.

Den blomman böjde sin blommig hatt
Som om den visste att en storm på gång.
Som om den visste ett årets hjul
roterar oavbrutet från jul till jul.
Trots det...
Med bud av det evig livet den blomman kom
som verklighet, som en sommar dröm.

14.03.2021




Fri vers (Fri form) av Julianna Strandberg VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-14 09:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otroligt vackert.

du har crazy talang! :) <3
2023-01-31

  alicja lappalainen VIP
Dikten känns som en liten vacker saga
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP