Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplösta skuggor

Fumlande och svaga andetag 

Söker en hamn i den andra sidan 

Sjön ligger blank som en spegel 

Fast det är under isen och snön såklart 

På ytan råder en annan stillhet 

 

Och de trevande andetagen hörs knappt

Bakom nattstängda gardiner och dörrar 

Försiktigt tassar morgonen in genom fönstret 

Löser upp de mörka skuggorna i hörnen 

De svaga andetagen upphör för ett ögonblick 

En ny dag randas likt ett oskrivet blad

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-15 06:58



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vackert skrivet. Bildskapande. Tycker om
2021-03-15

  ULJO
Mörkrets kamp mot ljuset
2021-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Befriande när ljuset skingrar mörkret!
2021-03-15

  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2021-03-15

  Nanna X
Månne är spöket i farten... eller bara katten?
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP