Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden efter något jag aldrig haft


Släpp mig i land

Jag är trött på korta strandhugg
Varit i land på många intressanta och vackra öar
Besökt naturhamnar och städer
Sett fjärran världar
Men jag vill i hamn nu
Jag vill ha fast mark under fötterna




Fri vers av Panta rei
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-07-21 20:21



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....känner igen det....fin text...men kan den evige vandringsmannen verkligen stanna någon längre tid på samma plats....utan att känna sig rastlös....jag är inte säker....A.
2006-10-09

  Tove Meyer VIP
vackert...jag förstår nog vad du längtar efter...ibland känns det som om man bara flyr från ställe till ställe men aldrig hinner stanna upp och känna sig hemma....
2006-08-21

  Albert
du är på väg
det finns en mörklagd hamn
du ser den inte nu
men färdas dit
Ps 256 - Ylva Eggehorn
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Panta rei

Senast publicerade
Släpp mig i land
* Se alla