Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar

 

 

Kom

jag vill vara dig nära

spegla min själ i din

höra dina andetag

och le när jag hör

att våra hjärtan

slår i takt

 

 




Fri vers av Jojo
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-02-20 15:46



Bookmark and Share


    Panta rei
Än en gång kort och koncist – inget överflödigt, bara mitt i prick och full av känsla!
2007-02-20

  Albert
i lustgården
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo