Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel

Du lagade allt det trasiga
Det oklara gjorde du tydligt
Lät mig reflektera ditt ljus
till mitt eget ljus blev tänt

Dina händer lagade sprickorna
Med ord smekte du mig hel
Lät mig smälta nära nära dig
tills allt i mig vaknade till liv




Fri vers av Jojo
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-18 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo