Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens lätta varande


Solen går upp i alla mina sinnen
Strålarna städar bort gammalt damm
Jag håller igen lusten att plötsligt dansa
le
och fnissa
för mig själv
Men inuti mig porlar vårens bäckar
Blommorna har redan slagit ut
innanför mina ögonlock
Koltrasten har planterat sin sång i mig
och jag känner mig äntligen lätt
så underbart lätt




Fri vers av Jojo
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-01 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo