Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på ett kafé och bara andas




o vad jag skulle vilja träffa dig
sitta mitt emot varandra på ett kafé och bara andas

fast lite rädd är jag också
jag skulle inte kunna mäta mig med dig
du är en så stor människa
jag skulle hålla med dig om allt
skulle skratta åt allt du skrattar åt
för att du ska älska mig
skulle försöka vara den du vill att jag ska vara

och ändå vet jag ju att du inte vill ha mig så
du vill ju att jag ska vara jag
en egen självständig människa,
stolt och rak i ryggen
med ett öppet och varmt ansikte
och mjuka händer




Fri vers av Albert
Läst 2178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-09 12:17



Bookmark and Share


  glittertindra
jättefin den här..
2009-01-27

  Jojo
Nu blev jag allt förvånad. Har skrivit en på samma tema en gång, men du har ju lyckats formulera mina känslor ännu bättre än vad jag kunde själv. Den här sparar jag!
2007-01-25

  Agnes
Ja så är det. Visst ska vi vara individualister, det blir mer spännande då! För tänk om vi skulle vara som i utbudet av butiker: alla gick runt och såg ut som Lindex eller möjligtvis Dressman. Men ingen ville vara en originell liten boutiqe, eller ett udda Galleri. Fy va trist.... :o)
2006-05-19

  MonaLisa
*ler varmt* Jag tror att dina rader gäller för många.
Killar, vill så gärna vara bra, imponera... när det till syvende och sist är så att de vill bli älskade för den de är, precis som tjejjer, och, inte minst..
Vem vill ha en kopia när det finns ett orginal?
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert