Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här är det


Helst skulle jag vilja knulla




I ett år har jag tränat på att leva själv.
Vakna själv.
Äta själv.
Bada själv.
Resonera med mig själv.
Se på TV själv.
Tvätta själv.
Gå på dans själv.
Skolavslutningar, konserter. Bio går jag inte på.

Komma hem själv.
Gå och lägga mig själv.

Det går ganska bra. Det finns fördelar. Att själv bestämma vad jag ska göra och inte göra. Att kunna jobba hur länge jag vill. Att säga ja och nej till andra. Mest ja. Att ta emot den jag vill. Att aldrig bråka med någon. Slippa ångest.

Bäst är nog att jag står ut med mig själv.

Men varje morgon måste jag övertala mig själv att leva ett tag till. Inte så att jag tänker ta mitt liv, men jag skulle inte ha nåt emot att dö redan idag. Klockan nio går det där över när jag fikar ihop med mina arbetskamrater och vi fördelar våra arbetsuppgifter på jobbet.

Jag är lite orolig över mina morgnar. Faktiskt. Det är nog saknaden av kärlek till en kvinna som får mig att känna så där.

Jag skulle så gärna vilja knulla. Se en kvinna i ögonen. Le tillsammans.

2013.07.03.




Fri vers av Albert
Läst 815 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-20 14:29



Bookmark and Share


  Jorska
Att ha eller att vara, det är frågan. Men visst är det ljuvligt och sorgligt underbart att ha och att inte ha att längta och att vilja men att inte få. Jag ler och känner med Lena och Anders.
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert