Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev ditt liv!

Vad har fågeln för ett hopp
att glädjas åt?

Ändå sjunger den!


Vad har bäcken för tanke
om mål och mening?

Ändå dansar och virvlar den!


Vad har knoppen för kunskap
om uppgift och mod?

Ändå blommar den!


Människa du har inget
att gömma dig bakom

Sjung, dansa, virvla
Blomma som den du är

Fyll din plats
Lev ditt liv

För du är till,
bara för detta enda

du är




Fri vers av Lia-Lej
Läst 872 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-13 13:43



Bookmark and Share


  aol
riktigt vacker ren fin poesi
2010-08-08

    sårosa
för mig är detta poesi
2009-08-12

    ej medlem längre
Ett faktum skrivet på ett ljuvligt sätt. Tack för den här!
2009-08-06

  Albert
en stor applåd till detta mästerverk!!!
2008-11-20

  Michaela Dutius
Poetisk och berörande om detta- det viktigaste av allt - att jubla över att vi ÄR!
2008-11-15

  Carola Zettergren
OJ vad vackert poetat!
2008-11-14

  Kristina Wallbing
ÅÅÅÅhhhh!!:-D Här skriver du rakt in i hjärtat mitt! Så klokt och enkelt du förmedlar denna STORA sanning. Det räcker ju med att bara finnas till! Bokmärkes bums och stående applåd!!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej