Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luften är alldeles fri

Fyller lungorna till bristningsgränsen
med den kyliga vinterns luft

för ett litet tag
är den luften min




precis som illusionen
kring det
jag i övrigt kallar mitt




Fri vers av Lia-Lej
Läst 593 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-03 18:03



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Braaa, Lia-Lej
2010-01-25

  aol
så san så bra skriftat
2010-01-08

  Fredrik Stillesjö
Hej Lia-Lej!

Allt är illusion, men vi behöver den för att leva? Intressanta tankar. Hälsar vännen Fredrik
2010-01-04

  Kristina Wallbing
Åh, så roligt att finna dina ord på skärmen igen! Har saknat dig.

Jo, så är det ju - allt är oss till låns. Jag glömmer ofta det, tar mycket för givet. Tack för din tanke!
2010-01-03

    PTKGH
Jättebra!
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej