Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande Låga

 

mot altarväggen

ser jag

den gråsvarta avbildningen

veke

stearinljus

flyende hetluft

 

men den levande lågan

saknar skugga

 

bara därför

orkar jag

en

dag

till




Fri vers av Tabes
Läst 671 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-07 23:35



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Så helt fantastiskt skrivet och tänkt!!
2008-08-24

  Göran P Rödholm
Helt enorm. Och centreringsformen passar så klockrent här.
2007-11-09

  Jan Linderoth
Du ger mig en lånsam färd som slutar mjukt och plötsligt i en tankefråga. Gillas! Du orkar nog, du ser ljuset men inte skuggan.
2007-11-08

  Albert
och så är du seende

dessutom
och är man seende är man en som älskar

du är en som älskar
2007-11-08

  glittertindra
ett steg i taget.. alltid framåt... viktiga saker
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes