Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små toner

 

bakom superhits och symfonier

längst in i skafferiet dit jag aldrig sträcker handen

utom när jag vet vad jag verkligen vill ha

där inne bland smulor och döda pälsängrar

förvarar jag den enkla melodin

 

F-dur, sju toner och bara fjärdedelar

 

en sång som tål att sjungas med liten röst

och spelas försiktigt med bara två fingrar

 

ett viskande klimax när alla andra sover

 om och om och om och om om om

 

imorgon

när superhits och symfonier ramlar ner

från hyllan så snart jag öppnar dörren

då vaggas min melodi av de döda pälsängrarna

då väntar den

längst inne

där bakom

på mig

 




Fri vers av Tabes
Läst 585 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-20 12:45



Bookmark and Share


  Albert
mmmmmmmmmm

det där är så vackert
hemliga och glömda och kanske inte så vackra

toner
längtan
saknad kanske

inte vet jag
men det var så jag kände nu
2008-09-30

    Bim
...skiffel in skafferi,- härlig rolig och finurlig!
2008-09-22

  Lia-Lej
Längst in i skafferiet... myser över typiskt tabes!!
2008-09-20

  glittertindra
vilken söt liten text pälsängrarna till trots... ler brett här... nynnar med lite, tycker mig höra melodin här... svagt...
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes