Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbortade kvinna

 

 

Var gömmer man en gråtande kvinna?

på botten av en sjö

i en nygrävd grop

i ett dike

och vems like

tystar kvinnans rop

vem viskar Du Ska Dö

 

Vem åtrår en mänska att försvinna?

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 851 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-09-20 12:21



Bookmark and Share


    Al Lanzon
Stark dikt, stark rubrik
2008-11-12

  Матрёшa
grymt berörande. I like.
2008-09-22

    sunnanvind
Vad hemskt...obehagligt...som en mördare som gömmer sig i texten..välskrivet! Kalla kårar här vännen!
2008-09-22

    Bim
..en riktig rysare,-bra skrivet!
2008-09-22

  Maria Zena Viklund
mycket bra skrivet!
2008-09-20

  lolly
jävligt bra.
sista raden är klockren.
2008-09-20

  Fånga dagen
Smärtsamt gripande berörs

Anna-Karin
2008-09-20

    Bellissima
Bra... biter obehagligt tag.
2008-09-20

  Mr Lindemann VIP
Att tappa tromn å mänskligheten och därefter gräva en grop
är på något sätt tecken på att man gett upp hoppet
eller tappat sugen
2008-09-20

  Hannadraken
Aj så starkt.

"Vem åtrår en mänska att försvinna?"

Ja, vad är åtrå då, undrar jag och det knyter sig i mig!
2008-09-20

  glittertindra
den som vill sänka henne för att personen själv är så liten och avundsjuk... bra skrivet...
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes