Natten innan operationen" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natten innan operationen


Fru Lindström har tre barn, två katter och en tumör i huvudet

 

 

I ett av vecken

som löper över min hand

får du lilla krypa in och gömma dig

vaggas av pulsen

vila varm och lugn

 

långt från tidens vind

långt från smärtans tysta vrede

 

oändligt älskade människounge

omsluten

önskad

trygg

i ett av vecken

som går tvärs över handen

 

 

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 612 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-03 13:45



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
En värmande text som lyser av omsorg, som tar med läsaren

"långt från tidens vind

långt från smärtans tysta vrede"
2008-10-04

  Lia-Lej
Kanske är det bättre att sluta in människobarnen i händerna än att bära dem på axlarna. De där vecken måste ju finnas där av någon anledning!
2008-10-03

  Kristina Wallbing
Jag kan inte låta bli att tänka att så får jag vila i Guds hand. Mycket vacker dikt som berör!
2008-10-03

    sunnanvind
Den här känns så varm, omslutande, kärleksfull...men en svår situation som är så orättvis...
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes