Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Konditori Mekka


Mitt emot mig sitter du och dricker ditt kaffe med darrande läppar





Mitt emot mig sitter du



Jag ser dig i ögonen, jag vill se dig, jag vill vila där

Du har klarblå ögon

Men de vilar inte i mina



Så jag måste vara lite försiktigare

Inte ta mig in utan tillåtelse



Mitt emot sitter du

och dricker ditt kaffe med darrande läppar



Jag försöker prata om något ointressant och du börjar prata om någon bok som berört dig

och jag ser bara på din mun,

på din mun,

inte i dina ögon



Och inte förrän jag säger

att jag vill att vi ska boka ett hotellrum mitt på blanka förmiddan och ligga nakna bredvid varandra och se upp i taket och bara andas slutar dina ögon att fara omkring och du stannar i mina ögon och säger med din mun att jag är tokig



och det lyser om dig






Fri vers av Albert
Läst 715 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-15 11:00



Bookmark and Share


  alvan
Åh vilket härligt ögonblick! Gillar.
2012-09-12

  Jojo
:) härligt att läsa nåt av dig igen, skön beskrivning av ett möte
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert