Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar nära


En annan dag
i en annan tid
ska vi dansa
Sväva fram
till skön musik
nära
nära
Jag älskar nära
Känna din kropp
röra sig mot min
värmen som sprider sig
av åtrå
dans
rörelse
Huden under mina kläder
längtar
efter ivriga händer
mjuka läppar
och en lekande tunga
En annan dag
i en annan tid
till musik
som ännu inte är skriven
ska vi dansa
nära
nära




Fri vers av Jojo
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-14 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo