Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som det alltid varit

Ekot av ord
blickar suckar
inteord
tystnad
ett startskott för
orons osäkerhet
genom kroppen
en försvagande ström




Fri vers av Jojo
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-12 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo