Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli förklarad

 

 

Tänk...

 

i härligheten...

 

vi ska bli förklarade

 

tror jag det står nåt om i den heliga skriften

 

O vad jag längtar efter att bli förklarad!

både för mig själv

att förstå mig själv

 

och inför andra

bli förklarad

 

 

När man blir förklarad

blir man älskad

 

och jag kommer att älska

 

 

alla

 

 

till och med ankorna i dammen

som är så himla egoistiska,

jag har ALDRIG sett någon dela med sig

ALDRIG!

 

började tycka illa om dem

tills jag kom på det där om att bli förklarad

 

jag började älska dem igen

 

 




Fri vers av Albert
Läst 1473 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-11-28 13:04



Bookmark and Share


  Blåbäret
underbart!
2012-11-14

    taggtråd
så fint. vacker tanke.
2008-10-14

  kirsti j.
vem är den lilla parveln?
2008-03-05

  kirsti j.
mycket trevlig o finurlig, och haha jag håller med

ja hejsan förresten, en sådan fin bild du har
2008-03-05

  aol
gillas verkligen
2008-02-02

  Jojo
Jaaa! Jag läser gärna denna dikt. En av de första jag läste av dig. Kul att hitta den bland dina \"läs-gärna-dikter\". Hade inte läst den på länge!!
2007-10-26

  Tosan VIP
Skön text! En längtan att instämma i!!
2007-03-16

  Marreb
Har svårt att finna ord för att kommentera din dikt, så jag skriver bara: Härlig! :-)
2007-02-22

  Jojo
Men å en sådan fantastisk tanke! Ska spara den och ta fram den ibland!!
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert