Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag


jag vet vad det är som skaver
som kliar under min hud
får mig rastlös
kokar en kognitiv soppa
innanför pannloben
alldeles själv klev jag ner i hålet
klådan var en oundviklig konsekvens

trodde jag var stark
men svagheten rycker i musklerna
vandrar genom nervbanor
gör luftvägar trånga

men jag vet vad det är som skaver
låter bli att klia
brännande hud

jag är svag
men starkare




Fri vers av Jojo
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-17 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo