Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igenkänning


Beskylls du att vara bakåtsträvare?
Känner du dig gammalmodig och utdaterad?
Tycker du att något känns bekant och nytt?
Trots att det du hör spelades in för många år sedan?
Känner du dig otålmodig och tycker att saker inte händer tillräckligt fort?

Ingen fara, du har bara en släng av dejavu när ditt minne börjar bli fullt, och modetrenderna går på repeat.

För om det är något man kan ana, är att trots alla framsteg
i mänskligheten, så har vi en fallenhet att, likt galningen, tro att gör vi något likadant igen så blir utfallet annorlunda.




Övriga genrer (Satir) av Linil VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-03-14 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP