Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i Coronans tid

Vi lärde oss leva
i slagskuggan
under hotet
med rädslan
för att orka
för varandra
vårdade vi vår längtan
vi hade inget annat
än hoppet
det räckte





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-20 10:39



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av denna prövotid.
2021-03-23

    Max Poisé
Exakt så! Inprickat i centrum!
2021-03-20

  Monika A Mirsch VIP
Tack för din optimism - för din inspirerande dikt!
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP