Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan öppet vatten och fastare land


Kraftiga bestånd
av ledad bambulik vass
intill strandkantens iris

Tångbark,mussel och
snäckskal i drivor

Den ilandflutna
drivvedens vackra vitgrå
formationer
Spridd över sand och
flatslipad sten

En ensam talgoxes
gnissel får svar
ifrån en artfrände
inifrån kärrets buskage

I viken hörs de åldrade
alarnas stammar knaka
och gnissla oroväckande




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-20 12:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Bilder och ljud skapar stämning tillsammans.
2021-03-21

  Kungskobran VIP
Ser stranden framför mig efter en lång vinter
2021-03-20

    Max Poisé
Gillar ordvalen som förgyller hela texten! Kompetent komponerat!
2021-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Tänker lite på Eva Dahlgrens album om Nynäshamn...
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP