Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

Tex att
man bara är
människa
och ord
saknar då beydelse


som en fjäril
i slowmotion
och lyckan i att betrakta
ett ögonblick




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-22 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan