Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22/3

Smågrönt i kruka; 
gräslök fått nys om våren 

- upptäckten solsken




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-22 11:11



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Kanske inte bara gräslöken
som får nys.
2021-03-23

  ULJO
Härlig vårkänsla
2021-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku med vårkänsla!
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP