Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skamlös reklam

Jag heter Paul Wahlström. Jag har precis gett ut en bok, Alla Våra Solar, som jag är mycket stolt över. Samtidigt skäms jag över att prata om den. Jag känner mig som en demimond under en gatlykta, som tilltalar främmande herrar i smyg. För att vinna ett namn riskerar jag förlora mitt rykte. Jag delar mig i två, som en amöba eller dr Jekyll. En av mig trivs i stängda utrymmen, med en penna, en klocka och ett fiskben. En annan del av mig är ute på vift, gör bekantskaper, människor som sedan hälsar på mig utan att jag känner igen dem. Jag är en munk som som bekostar sitt rena liv med att hora på helgerna. Jag är beklagansvärd, jag är ynklig, jag är moraliskt förkastlig. Och jag är billig! För bara 59kr kan Ni köpa mig på bod.se. All min kärlek, hela min sommarsjäl, "Alla Våra Solar". Nu kommer de för att släpa bort mig. Jag stör ordningen, säger de. Vem vet vilket tukthus de sätter mig i. Så snälla, låt mig ha en glad tanke i min mögliga loge. Låt mig veta att jag är läst därute! Kom ihåg, Alla Våra Solar, av Paul Wahlström. Nej, släpp mig! ALLA VÅRA SOLAR! HÖR NI? ALLA VÅ...




Skapa | Skriva av Paulie
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-24 10:45



Bookmark and Share


    Paulie
Boken finns på bokus.se för 65 kr.
2021-03-27

    Paulie
Boken för finns nu också på Adlibris för 87kr
2021-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Paulie