Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unik

När vet du om din tanke
är unik och originell
eller ett eko av någon annan?




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2021-03-24 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP