Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den gränslösa natten

 

 

Gränslösa nätter

väntar

för den som älskar,

drömmars drömmar

mitt hjärta är visst

jag vet att du finns

 

Jag ska söka dig

bortom tidens ände

och tillbaka

i fjärilens förvandling

och flykt

tills jag finner dig

igen

 

Gränslösa nätter

väntar

för den som älskar,

drömmars drömmar

när varje natt med dig

är bara en och samma

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-25 07:52



Bookmark and Share


  petter rost
Rytmen i ditt språk, densiteten i vartenda ord, radbrytningarnas smeksamhet, det fullständigt otvungna flödet genom texten – allt talar om att du är född med poesi i munnen. Stort att få ta del av – jag läser, alltså är jag!
2021-03-26

  Owe Öst VIP
Verklighetens ljus som aldrig slocknar
2021-03-25

  alicja lappalainen VIP
Flykten.
2021-03-25

  Kungskobran VIP
Längtan är min lott
ibland jag bara längtar bort
2021-03-25

  Lottie Ålhed VIP
Vackert,gåtfullt och drömlikt.
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria