Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Studenten och kosläpp


Utspring x 2

Studenten

Vildhästen stegrar

Gnäggar högt
och skakar man

Studentens utspring


Kosläpp

Digitalt utspring

Kesande
kalvars krumsprång

Utan vår närvaro




Bunden vers (Tanka) av Lottie Ålhed VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-30 07:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härliga texter! Denna frihetslängtan efter instängda skolår.
2021-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag tog inte studenten.
Jag gick ut gymnasiet.
Omoget machoskryt borde bannlysas.
2021-03-30

  Kungskobran VIP
Jag tog studenten och studentskan av bara farten, det var tider det.
2021-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Glömmer aldrig min egen 1980 eller sonens 2011.

Men det här med "Vi har tagit studenten" är lite väl magstarkt. Ingen blir ju kuggad numera.
2021-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP