Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av glas

Tårarna rinner
lämnar kvar ett sår
ett sår som inte försvinner
såret kommer efter en tår

Tårarna rispar upp huden
och faller tunga till marken
man kan höra de krasande ljuden
av tårar som krossas mot marken

Tårar som får blodet att rinna
som får hoppet att försvinna
tårar som är ömtåliga, som går i kras
tårar som är gjorda av glas.




Fri vers av Freya
Läst 920 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-22 17:58



Bookmark and Share


  Sopbilen
Supervacker och fylld av känslor
2010-02-13

    inmeddiginålsögatkamel
Upptäckte att det inte kommit någon ny dikt än så jag bestämde mig för att läsa din allra gamlaste:)
Tjoho det fyller snart ett år.
Och den var fin, men oj vad mycket du har förändrats!
2007-07-12

  september07
jag vet att du inte gillar rim och sånt idikter, men seriöst, den här e en va de bästa du gjort, tycker jag iallafall. så jävla duktig du är!
2007-02-04

    Soleina
Den var jättefin. Du skriver väldigt fint!
2006-11-06

    Ema
Verkligen jätte fin. Den har ett verkligt djup i sig. :)
2006-10-16

  Supercizzi
den var jättefin^^, känner igen mig den på ett sätt.
2006-08-29

    Carl
Faan vad bra.. Kan inget mer säga än: Pax för första exet av din bok om några år eller nu men din autograf :P
2006-08-26

  Jer
Den här måste jag nog bara göra...

"Freya, den här
Bump

"

Om ni inte änner varan sen tidigare... nu gör ni det!

2006-08-22

  TedEdFred
Den dikten är jättefin.. :)
2006-08-03

    Camillaa
Väldigt speciell och vacker!
2006-07-31

  Lollan_
En av de bästa av dig gumman. Dikten är skriven med sån otroligt mycket känsla.
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Freya
Freya