Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycklig är den som aldrig är nöjd.


Den vita anden

DEN VITA ANDEN

Jag fann' den
vita anden

Den var så sann
vit och grann

Under många år
av snedspår
var jag den jag fann:

Stor som en val
Skränande som en gås
Sjöng som en näktergal
Skrattande som en mås

Anden är den ögonfröjd
som aldrig gör mig nöjd

Nu har jag en vit and
i min själ och min hand




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-04 21:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En albinoand?
2021-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP