Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aktuellt

 

 

i Coronans spår det grillas

det av folket gillas

röken ligger tät över skog och mark

så även över stadens park

 

det blivit brist på korvens bröd

fastän det ej är hungersnöd

vetemjölslager börjar sina

det kanske blir en pina

 

nu kommer säkert att hamstras

om mjölet man måste samsas

leta recept på det globala nätet

när korvbrödet blivit uppätet

 

i affären korvbröden säljs som smör

det är det som susen gör

korvar i massor säljes nu

de går åt som ett jehu!

 

Coronan primitiva känslor föder

kom alla systrar och bröder!

låt oss samlas runt eldens sken

en för alla, alla för en!

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-05 11:20



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
All you need is körv
2021-04-08

  ULJO
Så väl fångat vår nutid.
2021-04-06

  BenGust VIP
Hamstern har ett bra år.
2021-04-05

  Kungskobran VIP
Allting har en ände men korven den har två
Fin satir
2021-04-05

    Lena Staaf VIP
Ja när dey blir brist på något så ser man vilka som bars vill roffa åt sig för egen del och vilka som vill dela med sig. Fint skrivet med lite udd!
2021-04-05

  Sparvögat VIP
En för alla, alla för en!
Så fina tankar i ljusets sken:)

2021-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP