Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som är rätt religion eller fel religion skiljer mellan alla. Det som är beständigt är att människan är sin egen mirakelbringare, genom sina handlingar sin egen Deus.


Adorate Deum

Var hälsad du vackra skapelse av gångna år
Du har vandrat i Seths underjordiska hallar
du har lyft hans slöja och sett dig själv
Du har samtalat med ljusvarelser i dina drömmar
och de har visat dig de trådar som väver oss alla samman
De har sagt dig att du är välkommen åter när du lärt dig vad livet är och i din tur lärt ut detta till de varelser du möter i din väg
Solgudinnan kysste ditt inre från det du föddes
du såg hennes tempel raseras för att åter byggas upp igen
Var hälsad du dotter av moder jord
du är ett med allt och alltet är ett med dig
Var hälsad du son av moder jord
du är ett med alltet och alltet är ett med dig




Fri vers av Elisabeth H
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-13 11:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Seth är en avläggare av Satan.
Temple of Seth är t ex en utbrytargrupp från Church of Satan.
Solgudinnan är också en avgud, liksom "moder Jord".

Själv tror jag på JESUS. Han som är Fader Gud.
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H