Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens blandade

Satan så saknad håret ner i pannan
Så jag letar efter första körkortet
där jag kan hitta det

Jag går en vända i mitt hus
helt springande språngande
bryr mig
inte
bryr du dig?

Då och då så tittar jag mig i spegeln
och undrar vem det är
för känner inte igen
Kan det va någon kroppsdräkt
slarvigt utklädd
25-åringen vill ut .. nu!

Radikaloptimisten har försvunnit
lämnat utan ny adress
alla försynta önskningar rakt i svarta hålet

Då och då försvinner en korv
som skulle suttit bra
bara för veganbarnens skull
Ja vad gör man inte för husfriden ..

Ibland så kommer ett slags förtryck
som stör
och lämnar eftertryck

Just nu finns 2 miljoner tre 100 trettio tusen
radikaler att finna på nätet
tag dig i akt
du kan vara en av dem

 

 

 

 




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-13 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP