Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrid upp tystnaden [Haiku]

 

skär drömmar på hud

läs handledernas rebus

vrid upp tystnaden




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-14 21:27



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Åter skapar du en laddad bild med bråddjup med några få rader.
Berörande och filmiskt !
2021-04-15

    Lena Staaf VIP
Det finns en lockelse i att skära. Men jag tänker också på knivens skapande av tatueringar.
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP