Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNBÅGE - tanka

Fallna regndroppar

befruktar jordens yta

livger naturen

solljus bryter igenom

skapar en färgexplosion




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-04-15 18:03



Bookmark and Share


  M.Eta
Naturen sköter sig som alltid!
2021-04-17

  Öknens Ros VIP
Förunderligt är naturens under.
2021-04-16

  ULJO
Det är ett naturfenomen. Vackert
2021-04-16

  Susen VIP
Vacker. regnbågen ger en färgexplosion
2021-04-15

  Niliboy
Så skönt!
2021-04-15

  Feliaxel VIP
Den vackra regnbågen tittar man gärna på
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP