Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Superseriöst


Var finns du?

Hjälp!

Jag behöver nån att resa till Spanska sydkusten med!

Kanske flytta dit så småningom... Finns någon charmig poet här

som vill följa med???

Jag kan inte leva utan!!!

Snälla svara snart...

Bohemen




Övriga genrer av bohemen VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-04-15 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP