Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något om identitet, förlust och drömmar


Jag har dina tårar här


Du letade dig ut för att se horisonten
Hitta andetag som inte kan tas här
Ditt bråkiga inre tog över till slut
Jag har våra drömmar här, när du kommer tillbaka

Du försökte resa dig genom ruset
Och dina drömmar skenade vilset mot himlen
Din bultande själ trasad av männen på din väg
Kvar en skugga som slår mot flugor, ingen annan ser

Jag har dina drömmar här
där min axel blir till hals
Jag har dina tårar här
vill du ha dom tillbaka?

En kamp om att få leva som sig själv
Men du förlorade dig själv för längesen
Jag försökte rädda henne, behålla henne för mig själv
Men hon dog, försvarslöst, en natt i mina armar


Jag var din för alltid, för all tid
Har fått avsmak för Cola sen ditt ljus släcktes ner
Jag är trött nu, måste vila, behöver sova
Förlåt att jag släppte taget, men det var för vår skull

Jag har dina tårar här
där min axel blir till hals
Jag har dina drömmar här
Vill du ha dom tillbaka?

Jag hade svårt att skilja henne från mig
Jag hör skratten, ser blickarna, känner deras händer
Det sliter mig ur vem jag är
Men jag faller tillbaka tungt i hennes armar


Jag har dina tårar här.
Där min axel blir till hals
Vill du ha dom tillbaka?




Fri vers (Fri form) av Obsessa
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-04-18 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obsessa
Obsessa