Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Edit: Omdöpt.


Nattfjärilar

Du krigar mot livet
Du är gjord för att nötas ner
Vi lever på natten
Vi står helt utanför

Jag ser in i dina ögon
Du bryr dig genuint
Men jag ser demonen
Som förstörde allt fint

Du ser i mina ögon
Jag är nästan den jag vill
Somnar tätt intill
En talande tystnad

Men din demon har härjat
Nu är du borta, för oss som älskar, en evighet utan lekfullhet.

Vi är nattfjärilar som vinden hittar hela natten.
Bara vi som har det springande livet, kan förstå verkligheten utanför.

Obsessa




Fri vers (Fri form) av Obsessa
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-03 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obsessa
Obsessa