Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en känsla av lycka som uppstår när en person upplever glädje för att ens partner är lycklig


Komperssion

19 dagar tog det innan jag fick hålla om dig, känna dig mot mitt bröst, hålla din hand. Två ensamma själar i jakt på närhet. Du sa att det var en evighet sen du kände såhär, tryggheten av någons bultande hjärta. Vara hela någons värld, om så bara för en kort minut.

Jag önskar att jag fick mer, att sms:et inte betydde slut. Att få hålla dig i handen, när du reser ut. Att vara först, att vara -- din -- din, att vara din tröst.

Om någon annan gör dig lycklig, så måste jag gå, ångra mig aldrig, dags för vår ridå.

Obsessa XOXO




Fri vers (Fri form) av Obsessa
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-01 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obsessa
Obsessa