Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bort från drag.


låter tungan löpa linan ut

den slickar kring min mun

ståldtråden runt brösten håller

hjärtat på plats

glider ned över magen

den växer sig större.


trycker kinden emot träet

örat mot stolpen

ögat fullt med spetor

lyssnar jag till din röst

den flyger genom sladdarna

spindelväv genom skogen att

tala i.


jag har din skjorta

den sover i mossan bredvid mig

kramar mina höfter

påminner om dig

jag låter tungan löpa.




Fri vers av Solbarn
Läst 175 gånger
Publicerad 2006-07-23 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solbarn