Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATt få vAra männiSka

Så många av oss längtar bort
någon annanstans
som något eller någon annan

Fast vi borde vara just människor
stanna i det och lära oss leva i just det med full potential

Som träden
förstå att vi är tillsammans
här nu och för alltid

Hjälper jag dig hjälper jag mig och tvärt om
Vi är en del av jorden och den en del av oss
Allt är magiskt även det vi kan se, känna på och enkelt förstå

Så varför slösa tid på att längta bort när paradiset är här
NU
om vi vill
Lixom




Fri vers av kråkan VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-21 20:10



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Rätt tänkt! :)
2021-05-08

    ej medlem längre
lixom lixom
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP