Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flytande mellan ytterligheternas osynliga gränser i att vara eller inte vara ensam eller särbo ande, för sambo ande är jag nog skeptisk till, alldeles för påträngande sig den naturliga integriteten men ibland så, men sen varför inte tillåta sig lita på


Tunga skäl

Ett sätt att klara av vardagen
är att njuta sekundernas nu
livets lugna ro i stunderna
frihet inte att glömma lek
kär, naturlig galenskap

en man allena varande
ändå aldrig någonsin
en kvinnas lena hud
orakat fjuniga ben
att vara ifred med

frid, kvinna frid
i kroppens själ
full av värde
full av sten
längtan ut

älskade
stanna
krama
mig
nu

!




Fri vers av figurett
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-07-23 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett