Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: Pixabay.com


Våren gör ont

Det gör ont, det gör ont...
sjöng hon - flickan med micken

Det gör ont när knoppar brister
skrev hon - kvinnan med pennan

.
.

Det gör ont, känner barnet inom mig

.
.

Att kastas ofrivilligt från det banala
till det djupa och outgrundliga

.
.

Det gör ont
.




Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 380 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-04-26 09:48



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Vilken poetisk kraft i orden
Det gör ont.
Fin rytm och dikten berör hjärtat
När du läser texten.
2022-06-03

  aol
En ångestladdad stark dikt som pressar in bröstkorgen
2021-04-27

  Bibbi VIP
Det tillståndet känns igen.
2021-04-27

  lodjuret/seglare VIP
Att flyga för nära solen kan vara en sådan upplevelse för var fluga. Den vill och samtidigt inte. Men det är väl därför smärta alls finns, för att det plötsligt även kan finnas vila? Funderar hit och dit, bara med blitzens hastighet, i egen rymd. Att skriva är ena saken och när texten blir läst, det är en sådan Lisa för själen.
2021-04-27

  Monica Lindgren
Stramt och elegant komponerad dikt med starkt känsloladdat innehåll!
2021-04-26

  ULJO
Kan känna ångesten mellan raderna.
2021-04-26

  Eva Langrath VIP
Fin text . Tänker på förändring när jag läser dina ord.
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia