Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låta sig kramas

Som den finlandssvenske poeten
Gösta Ågren sa
är ge och ta
delar av samma handling -

givaren tar emot sitt givande
och den tagande ger sitt tagande

och ibland
måste man låta någon
få ge en kram

fast denna kram
kommer ett helt liv för sent
för att vara till nån tröst

för genom att
i varm försoning
ta emot kramen

låter man dess givare
omfamna sig själv
till tröst





Fri vers av Anders L VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-26 12:31



Bookmark and Share


  Hjördis Krovotskij
sorgligt men vackert. En kram som kommer ett helt liv förstent, tycker mycket om den raden.
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders L
Anders L VIP