Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Harens hariga liv.


Harpalten

HARPALTEN

Denna hare vilar
och vakar
långt från alla bilar
som skakar

Denna harpalt
är kanske feg
Men framförallt
så är den seg

och lever skönt
och tar sin tid
och äter grönt
och söker frid

Den svansar
runt i skogen
men dansar
ej på logen

Och har haren en fest
är bara harar bjudna
till att göra det mest
hemliga och förbjudna

Så det är nog bäst
att ta vår harpalt
och dennes harfest
med en nypa salt




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-26 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP