Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

vinden som rört dig

en doft av syrén

dina läppar sår leenden  

i luftoceaner

ögonen kisar

solstungna stackmoln

 

bofinkens osynliga glitterkadanser

du tvinnar en hårlock

och blickarna mina allt närmre dig

tvinnas med den

 

ditt leende hjärta

nonsens lekande

huden knottras

vill jämfota ila mot vila vi

längtans vilda tillsammans

 

vårt ordnakna tilltal

knoppas i stunden

ur blommornas kalkar

hörs binas nynning

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-02 22:40



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Åh, så fin, underbar stämning !
2021-07-03

  Minkki VIP
poesi är ordet! tack för skön läsning
2021-05-13

  bohemen VIP
Vackert!
2021-05-07

    Lena Staaf VIP
Ljuvlig kärleksdikt!
2021-05-03

    Sefarge VIP
Poetiskt honungs
doftande ej alla
Förunnat kunna
skriva!
;)
2021-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg