Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog med Freja om foto

- Ju dyrare kamera, desto sämre fotograf
- Man liksom döljer sig bakom kameran... eller snarare sina kunskaper
- Kameran blir ett prydligt fodral till en urusel bok
- Precis, ett öga för foto behöver bara ett verktyg




Övriga genrer (Drama/Dialog) av emmapetters
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-05-03 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmapetters