Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eskapism

För det mesta sitter jag under diskbänken
och njuter av min egen frånvaro




Fri vers av emmapetters
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-14 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar den!
2021-12-18

  Mats Edin VIP
Skönt flyktigt poem
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

emmapetters